Cat-telefoons: hygiëne eerst, ook tijdens corona.

De robuuste 4G telefoon met thermische camera is in staat om mensen met een hoge temperatuur direct te identificeren in drukte of op plaatsen met veel bezoekers.

Oorspronkelijk ontworpen voor hulpdiensten en bouwprofessionals om afwijkingen in temperaturen aan het licht te brengen, kan het eenvoudig worden ingesteld om mensen te highlighten die een verhoogde temperatuur hebben wanneer ze proberen een drukke openbare of plek binnen te komen of er doorheen te gaan.

’s Werelds meest vooruitstrevende 4G telefoon met thermische camera kan ook gebruikt worden om ons te beschermen tegen COVID-19.

Aangezien de camera is geïntegreerd in een robuuste smartphone, is het een uiterst eenvoudig te implementeren beveiligingsapparaat voor bedrijven, de gemeenschap en het gezin.

Zei iemand water chloorbestendig?

Dat klopt! Cat-telefoons maak je schoon met water, zeep of zelfs chloor. Handig als je wilt dat je telefoon virusvrij is.

Gelukkig zijn alle Cat-telefoons robuust en kunnen ze effectief worden gereinigd, terwijl u tegelijkertijd uw handen wast. Schuim de telefoon zelf in met warm zeepsop, spoel hem af onder de kraan of dompel hem helemaal onder in een sopje. Voordat u uw telefoon gaat wassen, koppelt u alle externe stroombronnen, apparaten, kabels los en zorgt u ervoor dat alle poortdeksels en de SIM-deur stevig gesloten zijn, dit zorgt ervoor dat u geen overtollig vocht in openingen krijgt.

Cat-telefoons zijn robuust en kunnen schoongemaakt worden met water, zeep en chloor.

Als uw telefoon een diepere reiniging nodig heeft, is deze getest om te overleven. U kunt antibacteriële spray aanbrengen of alle externe oppervlakken van de telefoon afvegen met alcoholdoekjes die overal verkrijgbaar zijn, waarbij u er opnieuw voor zorgt dat alle kabels zijn losgekoppeld en dat alle poorten stevig zijn gesloten. U kunt een zachte, pluisvrije doek of handdoeken, papieren handdoeken, desinfecterende doekjes of soortgelijke items gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overmatig vegen dat schade aan het scherm of een ander deel van de telefoon veroorzaakt.

Voor een grondige reiniging kunt u ook uw Cat-smartphone bleken (niet uw Cat-feature phone). Voeg dit toe aan uw huishoudelijk regime, bijvoorbeeld wanneer u het aanrecht wast, uw telefoon aan de mix toevoegt, nogmaals zorgend dat alle kabels zijn losgekoppeld en alle poorten stevig zijn gesloten.

Ziektekiemen kunnen op harde oppervlakken leven en naar uw handen worden overgebracht. Maak in het algemeen uw Cat-telefoon net zo vaak schoon als uw handen om te voorkomen dat bacteriën tussen de twee worden overgedragen.

Of u zich nu zorgen maakt over het coronavirus of gewoon over gewone griep en verkoudheid, het regelmatig desinfecteren van uw smartphone zal uw algehele risico op ziek worden helpen verminderen.

Specs

Hieronder vindt je alle specs van de Cat-telefoons. Klik op download om het PDF bestand te downloaden en om de specificaties te bekijken.


Interesse?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.